Dose packaged supplement sachet with pills and some greens

Får jag alla nödvändiga näringsämnen i min växtbaserade kost?

Upptäck exakt vad du behöver genom att göra vår quiz!

Starta quiz

Det är välkänt att en strikt vegansk eller vegetarisk kost kan sakna viktiga näringsämnen. Forskning har visat att brist på specifika näringsämnen kan leda till hälsoproblem. Till exempel kan B12-brist orsaka anemi och neurologiska problem, medan låga nivåer av järn och protein kan leda till trötthet och svaghet.

För veganer och vegetarianer som är oroade över bristen på viktiga näringsämnen i sin kost, har vi den vetenskapligt grundade lösningen för att säkerställa din hälsa och välmående.

Så varför fortsätta att riskera näringsbrist? Ta steget mot en mer välinformerad och hälsosam framtid som vegan eller vegetarian genom att beställa din personligt anpassade veganska vitaminblandning idag. Vi använder vetenskapen för att stötta din hälsa på din växtbaserade resa.

Vitaminer och kosttillskott som är anpassade efter dig

För att vitaminer och kosttillskott ska vara effektiva på riktigt, behöver de vara anpassade efter just din kropp och din livsstil. Det är därför våra näringsrekommendationer är personliga. Och enkla att följa.

 • Gör hälsoanalysen

  Din nya och förbättrade hälsa börjar med hälsoanalysen. Vi ställer frågor som ger oss information om din biokemi, din livsstil och dina kostvanor.

 • Få din rekommendation

  Baserat på dina svar i hälsoanalysen, rekommenderar vi vilka kosttillskott du behöver, när du ska ta dem och i vilken dos. Allt med den senaste forskningen i ryggen.

 • Starta abonnemanget

  Välj det paket som passar dig och starta abonnemanget. Vi skickar de kosttillskott du behöver. Du får dem i smidiga dagspåsar – så att det blir så enkelt som möjligt för dig.

 • Håll koll i appen

  Utöver det som sker i din kropp, är det här det händer. I appen kan du hålla koll på din utveckling, hantera ditt abonnemang och ta del av kloka råd från våra näringsexperter

1 av 4

Håll koll i appen

Det här är Wellon

Vi vet att det ibland kan kännas omöjligt att leva hälsosamt. Även med de bästa av intentioner kan det hända att vardagen kommer mellan. Men det behöver inte vara så svårt. Det är därför Wellon finns.

Wellon är en abonnemangstjänst med dosförpackade vitaminer och kosttillskott. Baserat på vår digitala hälsoanalys och den senaste forskningen får du personliga rekommendationer som är anpassade efter just dig och dina behov. 

Våra vitaminer och kosttillskott ger effekt just för att de är personligt anpassade och för att de är av hög kvalitet. Våra produkter kommer från rena källor och ger bästa möjliga upptag. 

Vi vill hjälpa dig att leva hälsosammare längre. Därför gör vi det så enkelt som möjligt för dig att nå dina hälsomål – oavsett om det handlar om att få vardagen att funka eller att springa det där maratonloppet du anmält dig till.

Våra vitaminer och kosttillskott

För oss är det viktigt att du ska känna dig helt trygg med att kosttillskotten kommer från rena källor och ger bästa möjliga upptag och effekt. Vi arbetar därför bara med väletablerade varumärken vars produkter innehåller ingredienser av absolut högsta kvalitet. 

1 av 6

Med fokus på dig, på ett hållbart sätt

Vår önskan är att göra skillnad, särskilt när det gäller din hälsa och ditt välbefinnande. Med hållbarhet i åtanke ser vi till att du får exakt vad du behöver, när du behöver det. På så vis undviker vi dessutom felkonsumtion – en positiv effekt på dig och världen omkring oss.

Läs mer

@wellonofficial

Följ oss på Instagram

Vill du hellre prata med oss?

Om du vill prata med en av våra näringsexperter innan du kör igång är det bara att du hör av dig. Vi finns också alltid här för dig om du behöver råd och guidning.

Kontakta en expert