Detta är Wellon

Ibland känns det omöjligt att leva en hälsosam livsstil. Även med de bästa avsikterna kan det dagliga livet komma i vägen. Men det behöver inte vara så. Det är därför Wellon existerar.

Wellon är en prenumerationstjänst som tillhandahåller färdigförpackade vitaminer och kosttillskott. Med vår digitala hälsobedömning utformad av utbildade näringsterapeuter får du personliga rekommendationer som är baserade på dina specifika behov.

Anledningen till att våra vitaminer och kosttillskott är effektiva är för att de är skräddarsydda och av hög kvalitet. Våra produkter kommer från rena källor och ger bästa möjliga absorption.

Vi vill hjälpa dig att leva ett hälsosammare liv - längre. Och vi kommer att göra det så enkelt som möjligt för dig att uppnå dina hälsomål, vare sig det handlar om att göra din vardag enklare eller att springa det maraton du anmält dig till.

Personliga vitaminer och kosttillskott

Vitaminer och kosttillskott är bara effektiva om de är anpassade till din specifika kropp och livsstil. Det är därför våra näringsrekommendationer är personliga – och lätta att följa.

 • Gör hälsoanalysen

  Din nya och förbättrade hälsa börjar med hälsoanalysen. Vi ställer frågor som ger oss information om din biokemi, din livsstil och dina kostvanor.

 • Få din rekommendation

  Baserat på dina svar i hälsoanalysen, rekommenderar vi vilka kosttillskott du behöver, när du ska ta dem och i vilken dos. Allt med den senaste forskningen i ryggen.

 • Starta abonnemanget

  Välj det paket som passar dig och starta abonnemanget. Vi skickar de kosttillskott du behöver. Du får dem i smidiga dagspåsar – så att det blir så enkelt som möjligt för dig.

 • Håll koll i appen

  Utöver det som sker i din kropp, är det här det händer. I appen kan du hålla koll på din utveckling, hantera ditt abonnemang och ta del av kloka råd från våra näringsexperter

1 av 4

Håll koll i appen

Våra vitaminer och kosttillskott

För oss är det avgörande att du känner dig helt trygg med att våra vitaminer och kosttillskott kommer från rena källor och ger bästa möjliga absorption och effekt. Därför samarbetar vi uteslutande med väletablerade varumärken vars produkter innehåller ingredienser av absolut högsta kvalitet.

1 av 5

Med fokus på dig, på ett hållbart sätt

Vår önskan är att göra skillnad, särskilt när det gäller din hälsa och ditt välbefinnande. Med hållbarhet i åtanke ser vi till att du får exakt vad du behöver, när du behöver det. På så vis undviker vi dessutom felkonsumtion – en positiv effekt på dig och världen omkring oss.

Läs mer

@wellonofficial

Följ oss på Instagram

Vill du hellre prata med oss?

Om du vill prata med en av våra näringsexperter innan du kör igång är det bara att du hör av dig. Vi finns också alltid här för dig om du behöver råd och guidning.

Kontakta en expert