Athletic man and woman training outdoors

Boosta din träning och maximera resultaten med vårt högeffektiva utbud av kosttillskott!

Kosttillskott är inte bara för proffsen – det är för alla som vill lyfta sin träning till nya höjder och ta hand om sin hälsa på bästa möjliga sätt. Varför nöja dig med det vanliga när du kan nå ännu bättre resultat?

Gör hälsoanalysen

Vår noggrant utvalda samling av vitaminer och tillskott är skräddarsydda för att stödja din fysiska och mentala hälsa, för att du ska kunna utmana dig själv och uppnå de resultat du förtjänar. Med kosttillskott kan du tillgodose de unika behoven din aktiva livsstil kräver. Din träning sätter din kropp i högsta växel, och våra tillskott ger dig bränslet du behöver för att dominera varje träningspass.

Kosta på dig själv det allra bästa och ta kontroll över din träningsresa redan idag!

Vitaminer och kosttillskott som är anpassade efter dig

För att vitaminer och kosttillskott ska vara effektiva på riktigt, behöver de vara anpassade efter just din kropp och din livsstil. Det är därför våra näringsrekommendationer är personliga. Och enkla att följa.

 • Gör hälsoanalysen

  Din nya och förbättrade hälsa börjar med hälsoanalysen. Vi ställer frågor som ger oss information om din biokemi, din livsstil och dina kostvanor.

 • Få din rekommendation

  Baserat på dina svar i hälsoanalysen, rekommenderar vi vilka kosttillskott du behöver, när du ska ta dem och i vilken dos. Allt med den senaste forskningen i ryggen.

 • Starta abonnemanget

  Välj det paket som passar dig och starta abonnemanget. Vi skickar de kosttillskott du behöver. Du får dem i smidiga dagspåsar – så att det blir så enkelt som möjligt för dig.

 • Håll koll i appen

  Utöver det som sker i din kropp, är det här det händer. I appen kan du hålla koll på din utveckling, hantera ditt abonnemang och ta del av kloka råd från våra näringsexperter

1 av 4

Håll koll i appen

Det här är Wellon

Vi vet att det ibland kan kännas omöjligt att leva hälsosamt. Även med de bästa av intentioner kan det hända att vardagen kommer mellan. Men det behöver inte vara så svårt. Det är därför Wellon finns.

Wellon är en abonnemangstjänst med dosförpackade vitaminer och kosttillskott. Baserat på vår digitala hälsoanalys och den senaste forskningen får du personliga rekommendationer som är anpassade efter just dig och dina behov. 

Våra vitaminer och kosttillskott ger effekt just för att de är personligt anpassade och för att de är av hög kvalitet. Våra produkter kommer från rena källor och ger bästa möjliga upptag. 

Vi vill hjälpa dig att leva hälsosammare längre. Därför gör vi det så enkelt som möjligt för dig att nå dina hälsomål – oavsett om det handlar om att få vardagen att funka eller att springa det där maratonloppet du anmält dig till.

Våra vitaminer och kosttillskott

För oss är det viktigt att du ska känna dig helt trygg med att kosttillskotten kommer från rena källor och ger bästa möjliga upptag och effekt. Vi arbetar därför bara med väletablerade varumärken vars produkter innehåller ingredienser av absolut högsta kvalitet. 

1 av 6

Med fokus på dig, på ett hållbart sätt

Vår önskan är att göra skillnad, särskilt när det gäller din hälsa och ditt välbefinnande. Med hållbarhet i åtanke ser vi till att du får exakt vad du behöver, när du behöver det. På så vis undviker vi dessutom felkonsumtion – en positiv effekt på dig och världen omkring oss.

Läs mer

@wellonofficial

Följ oss på Instagram

Vill du hellre prata med oss?

Om du vill prata med en av våra näringsexperter innan du kör igång är det bara att du hör av dig. Vi finns också alltid här för dig om du behöver råd och guidning.

Kontakta en expert