Slå följe med Johanna på hälsoresan med Wellon

Följ med Johanna under sex månader på sin hälsoresa med Wellons individuella program. Johanna är 31 år, bor i Åre och arbetar på kontor med bl.a. e-handel och sociala medier. Hon vill främst få hjälp med jämnare energinivåer, mindre smärta i kroppen och bättre återhämtning efter träning. Vår första avstämning med henne görs tre veckor in i programmet. 

 

Hej Johanna!

 

Vilka fokusområden är viktigast för dig att börja arbeta med? 

För mig är det jämnare energinivåer, mindre smärta i kroppen och bättre återhämtning efter träning. 

 

Något annat vi bör veta om din hälsa?

Jag fick Borelia i nervsystemet för fyra år sedan och har sedan dess konstant huvudvärk, dåligt minne, hjärntrötthet, stelhet och smärta i muskler och dålig balans. 

Har haft atopiskt eksem sedan barndomen men detta har förvärrats oerhört senaste åren. Hade en kraftig brist på B12 i våras och blev bättre efter att ha fått tabletter hos läkare. Upplever också dålig blodcirkulation i händer och fötter som alltid är kalla. 

 

Hur upplevde du leveransen?

Bra! Allt var tydligt uppmärkt i en fin förpackning vilket kändes välkomnande och exklusivt. Det är superbra att det står på påsarna vad det är i och när man ska ta dem. Dessutom är det så bra att de är enkla att ta med. Det gör att det är lätt att komma igång! 

 

Hur känns det att ta kosttillskotten regelbundet?

Jag är ganska van eftersom jag har tagit allergimediciner sedan jag var barn. Men generellt tycker jag att det är bra att ta flera gånger om dagen för då blir man även påmind om vad man äter i övrigt under dagen och om sin hälsa generellt. 

 

Har du tagit tillskott tidigare? För vad? Har det hjälpt?

Jag har tagit mycket till och från! Eller nej, det finns nog dom som tar betydligt mycket mer, men jag har provat lite olika i perioder. Jag har tagit multivitaminer tidigare och även B-vitaminer (äter kött) men fick ändå brist. Nu äter jag de jag fick utskrivet av min läkare samt de jag har fått av Wellon för att få ett bättre upptag. 

 

Skulle du vilja ändra på någonting?

Nej, jag tycker hela upplägget är väldigt bra. Att man fick lite motfrågor på formuläret och att några produkter var stjärnmarkerade så att jag visste vilka som var viktigast. Med andra ord, att det inte kom en jättelång lista, utan att det fanns en prioritering. 

 

Vad har du för förväntningar?

Att jag ska känna skillnad på något sätt. Få jämnare energinivåer, kunna träna, arbeta och ha energi  under hela dagsflödet. Få mindre smärta i kroppen, men det är ett problem jag har gett upp på något sätt, det har pågått så länge. Värk efter träning har blivit bättre efter att jag började med B12 men är inte helt borta. 

 

Känner du någon skillnad?

Jag känner mig faktiskt lite piggare - och det brukar man ju inte göra den här årstiden. Första veckan fick jag lite finnar. Jag har det aldrig annars så det kändes bra eftersom jag förstod att nåt hände och att det var utrensning på gång. Jag är med andra ord en av få som tycker att det är kul att få finnar. ;-)

 

Tack Johanna! Det ska bli spännande att höras igenom om några månader och följa upp dig. Vi ser fram emot det!

Frågor?

Om du har några frågor eller funderingar så hittar du mer information under FAQ. Annars kan du alltid maila eller chatta med oss direkt. Vi finns här för dig!