Intervjuer

Slå följe med Linnéa på hälsoresan med Wellon


3 min lästid
Slå följe med Linnéa på hälsoresan med Wellon

Ta första steget mot mer välmående

Gör hälsoquiz

Linnéa är Wellons stjärna #3 som låter oss följa med under sex månader på sin hälsoresa. Linnéa är 32 år och arbetar som verksamhetscontroller. Hon är en aktiv person som älskar närheten till naturen och friluftslivet där hon bor vilket erbjuder bra träningsmöjligheter inom längd, rullskidor, löpning, cykling, simning och klättring. Vår första avstämning med Linnéa görs två veckor in i programmet. 

 

 

 

Hej Linnéa!

 

Vilka fokusområden är viktigast för dig att börja arbeta med? 

Mentalt välmående, återhämtning och energinivå som jag ser är nära kopplat till såväl humör som immunförsvar.

 

Något annat vi bör veta om din hälsa?

Jag har haft problem med en löparskada i vaden, antagligen för att den är för svag. Livet har i omgångar varit stressigt så nu lägger jag prio på människor och aktiviteter som ger mig energi.

 

Hur upplevde du leveransen?

Bra.

 

Hur känns det att ta kosttillskotten regelbundet?

Jag är blodgivare sedan länge så jag är van att ta järntabletter regelbundet. 

Eftersom jag tränar mycket har jag fått ett pulver som blandas ut i vatten (red. anm: EAA som består av aminosyror för muskelbyggnad, reparation och återhämtning). Tyckte det var lite svårt att få i sig drycken i början så jag har blandat ut den med en ingefärsshot. 

Om jag glömt att ta tabletten en dag har jag tagit en till dagen efter. Konceptet att jag tydligt ser vilka tabletter jag ska ta under morgon och kväll är superbra. Det blir en bra påminnelse. Jag får en känsla av att ”ni” är närvarande, som att jag får en hjälpande hand i ryggen.

 

Har du tagit tillskott tidigare? För vad? Har det hjälpt?

Järntabletter och B12. Någon gång har jag tagit multivitamin kvinna men den hade inte B12. Då kändes det bättre att bara ta det jag behövde. 

 

Skulle du vilja ändra på någonting?

Gillar kapslar bättre än pulver så jag hade föredragit enbart kapslar.

 

Vad har du för förväntningar?

Jag ville att det ska vara smidigt och anpassat med en direkt kontakt mot mig, så det känns bra hittills. Mailet från en näringsterapeut var fint att få som visade att en rekommendation skapats utifrån mina svar. Jag gillar upplägget och konceptet motsvarar mina förväntningar hittills. 

 

Känner du någon skillnad?

Kan inte säga att jag känner någon skillnad ännu, men som idrottare uppskattar jag att det finns en plan att följa. 

 

 

Finemang!

Då hörs vi igen om några månader och stämmer av hur du mår! 

Påsar med personligt anpassade vitaminer och kosttillskott

intresserad av att minska din stress?

Ta reda på ditt vitaminbehov

Gör hälsoquiz