Detox - Gut Cleanse

Allmänt om Detox - Gut Cleanse

Detox - Gut Cleanse har en riktigt fin blandning av växter, örter och probiotika som har dokumenterad positiv effekt på tarmhälsan. Detox - Gut Cleanse motverkar och avhjälper flera vanliga matsmältningsbesvär och minskar inflammation. 

Vad gör tillskottet?

Detox - Gut Cleanse innehåller psylliumfröskal, linfrö, pepparmynta, gurkmeja, probiotika och blåbär.  Psylliumfröskal och linfrön innehåller olika sorters kostfiber som bland annat bidrar till att motverka förstoppning och diarré. Gurkmeja, blåbär, pepparmynta och probiotika bidrar till bättre tarmflora, påverkar matsmältning och tarmfunktion positivt och minskar uppblåsthet och gaser. Så har du besvär med magen avhjälper Detox -Gut Cleanse dem effektivt. 

En fungerande tarm gör att toxiner och andra nedbrytningsprodukter effektivt rensas ut. Gurkmeja, blåbär och pepparmynta bidrar också till att minska inflammation.

Kostfiber ger också ökad mättnadskänsla och är därför ett bra stöd vid viktminskning

Det är bra att gradvis öka upp mängden du tar av tillskottet och ta det gärna på morgonen, 30 minuter före frukost. Det är också viktigt att dricka rikligt med vatten när man tillför fibrer eftersom fibrerna sväller med vatten och bildar en gel-liknande massa, som är gynnsam för mage och tarm. 

Var får jag i mig fiber via kosten?

Fiber hittar du vanligtvis i t ex i grönsaker, frukt, rotfrukter. spannmål och i fullkornsprodukter.

Vill du ha hjälp att hitta rätt tillskott för dina behov, gör vår kostnadsfri hälsoanlys idag!

 

Frågor?

Om du har några frågor eller funderingar så hittar du mer information under FAQ. Annars kan du alltid maila eller chatta med oss direkt. Vi finns här för dig!