Varumärken

Only the best for your health.

For us, it is important that our customers can feel completely confident that the supplements we provide come from clean sources and provide the best possible uptake and possible effect. Therefore, we work exclusively with suppliers who have developed products that we know contain ingredients of the highest quality.

Thorne

Ambitionen är att skapa möjlighet för dig som individ att förbättra och stärka din hälsa och att skapa ett lyckligare och hälsosammare
liv.

Genom att skapa noggrant genomtänkta produkter som är framtagna utan kompromisser och höja kunskapen inom branschen vill Thorne uppnå kvalitetsnivåer som en gång troddes omöjliga.

Thorne erbjuder kunskap och högkvalitativa produkter för människor som söker nya sätt att skapa större motståndskraft, optimera sin hälsa
och nå sina mål.

Löftet – Att ta din hälsa till nya höjder.

Holistic

Holistic föddes ur en tydlig idé – nämligen att hjälpa människor att bli friskare och samtidigt mer medvetna. För när vi alla börjar se orsaker, samband och hur vi alla hänger ihop i en helhet kan vi ta första steget mot förändring. Första steget mot en fredligare värld och en friskare planet.

Holistic erbjuder kunskap och produkter inom hälsa och livsstil som hjälper människor att må bättre och att fortsätta utvecklas.

Solgar

Solgar startade sin produktion av kosttillskott 1947 och har genom sina 70 år således varit med och format branchen.


Solgars mål är att ge konsumenten högkvalitativa kostillskott, som är innovatiova och baserade på modern näringsvetenskap.

Solgar har sitt eget interna laboratorium i USA. Laboratoriet leddes av högutbildade experter, och är Solgars högsta myndighet för att tillverka produkter som får bära Solgars emblem.

Solgars kosttilskott genomgår en kvalitetskontrol, och Solgar evaluerer produkterna på alla stadier, från råvaran till färdig produkt.

Ecosh

Ecosh använder endast utvalda, hälsosamma ingredienser – vissa plockade direkt från naturen – som säkerställer att produkterna håller högsta kvalitet.

Produkterna testas i Estonian Health Safety Laboratory och andra privata laboratorier, t.ex. Icosagen AS . Mikrobiologiska och kemiska analyser bekräftar att råvarorna och produkterna inte innehåller mikroorganismer eller patogener som är skadliga för människor och att produkten innehåller tillräckliga aktivitetsenheter av vitaminer och mineraler .

Ecosh samarbetar med forskare , terapeuter och universitet inom området, såsom Tallinns tekniska universitet , Enterprise Estonia och ARIB, för att ständigt utveckla nya produkter efter behov.

Springfield

Springfield är ett varumärke som specialiserar sig på nutraceuticals, kosttillskott med vetenskapsbaserad, beprövad effekt.

Sedan 1998 har de introducerat kosttillskott med unika egenskaper och mervärde, och fortsätter att söka efter de bästa möjliga lösningarna, som naturen ger, för att hjälpa människor att må och bli bättre.

"Hälsa genom natur, vetenskap och innovation"

Helhetshälsa

Föredrar du hembakat före massproducerat? Väljer du helst ekologiskt? Rynkar du på näsan åt långa ingredienslistor med rader av e-ämnen? Det gör Helhetshälsa också.

Helhetshälsa har målsättningen att producera marknadens renaste tillskott, med de bästa ingredienserna. Alltid utan onödiga tillsatser.

Alla produkter är vegetariska, och majoriteten är även veganska. Även om produkterna är speciellt utvecklade för vegetarianers behov kan alla som vill ha högkvalitativa kosttillskott använda sig av Helhetshälsas produkter. Om du vill tillföra kroppen maximalt med näring och minimalt med onödigheter – då är Helhetshälsa det naturliga valet för dig.

Fight pharm

Fight Pharm grundades utifrån visionen att skapa kosttillskott för atleter som har ambitionen att prestera på allra högsta nivå. Målet är att skapa rena och fullständiga kosttillskott av bästa kvalitet som passar hårt tränande atleter, men med så få ingredienser som möjligt.

Av atleter - för atleter.

Terranova

Terranova erbjuder alanserade produkter med en botanisk formula av enbart aktiva ingredienser som ger de verksamma näringsämnena de bästa förutsättningarna för kroppen att ta emot dem. Synergieffekt när den är som bäst!

Appethyl

Appethyl® är ett patenterat växtbaserat kosttillskott, utvecklat vid Lunds universitet. Det innehåller spenatextrakt med frigjorda thylakoider. Thylakoider är de klorofyllbärande delarna i gröna blad. De är en nödvändig del för alla gröna växters förmåga att utnyttja solen som energikälla, det som kallas fotosyntes. Forskning visar att frigjorda thylakoider även är bra för oss människor. Thylakoiderna lägger sig runt fettcellerna från maten du äter och stödjer därmed en god kosthållning. Människan kan inte bryta ner membranet runt thylakoiderna under matsmältningsprocessen och därför har vi tagit fram Appethyl®.

Appethyl® är ett resultat av 20 års forskning och innehåller spenatextrakt där de naturliga thylakoiderna frigjorts. Resultatet är ett kosttillskott som är ett stöd för en normal
kosthållning.

Aurora

Aurora Nutrascience Inc är ett företag i framkant vad det gäller modern teknik inom kosttillskottsbranchen. De producerarhögkvalitativa kosttillskott utifrån en unik patentskyddad flerstegsprocess med tillverkning som sker under strikt kvalitetskontroll.