Få en hälsosam nystart med Appethyl

Känner du att du vill få en mer hållbar och hälsosam livsstil?
Med hjälp av Appethyl kan du kickstarta din process mot ett hälsosammare livsstil. 

Är du redo att ge dig själv en hälsosam nystart – men vet inte hur du ska gå tillväga?

Vi på wellon hjälper dig att komma igång och får hållbara förändringar i din vardag. Att gå ner i vikt på ett hälsosamt och hållbart sätt är inte alltid det enklaste och då finns vi där och stöttar dig hela vägen i mål. 

– Övervikt ökar, vilket är bekymmersamt då vi också vet det är en riskfaktor för olika sjukdomar. Men samtidigt är det väldigt många som har en drift och önskan om att skapa sig en mer hälsosam livsstil, något vi på Wellon kan hjälpa till med. Våra olika typer av program är personligt anpassat så att det enkelt går att applicera in i din vardag. Vi är alla unika och för att skapa en mer hälsosam och hållbar livsstil måste programmet kunna anpassas efter varje individs behov och önskemål. 

Så hur fungerar Appethyl?

Jo - Appethyl är ett kosttillskott som kommer från spenat och är baserat på resultat av 20 års forskning vid Lunds Universitet. 

Kosttillskottet innehåller frigjorda thylakoider från spenat som kliniskt har bevisats frigöra aptitdämpande hormoner som kan hjälpa till att minska aptiten mellan måltiderna och därmed stödja viktkontroll och viktminskning. Appethyl kan vara ett stöd för att uppnå en god kosthållning. 

Thylakoider har också en prebiotisk effekt som stimulerar goda bakterier i tarmfloran vilket kan främja en lugn mage och förbättra välbefinnandet.

Thylakoider är de gröna klorofyllbärande delarna i gröna blad. Det är en naturlig ingrediens i alla gröna växter, nödvändig för växternas fotosyntes, dvs. deras förmåga att utnyttja solenergi som energikälla. Det har genom forskning visat sig att frigjorda thylakoider även är bra för oss människor. Skillnaden mellan att äta färsk spenat (vilket självklart också är bra) är att vi inte kan bryta ner membranet runt thylakoiderna i matsmältningsprocessen, men genom detta kosttillskott som innehåller frigjorda thylakoider kan kroppen bryta ner det och vi får därmed tillgång till dess många fördelar.

Vill du komma igång --> kontakta oss på info@wellon.se eller ring (+46) 020 22 00 25. 
Vi finns här för dig! 

Frågor?

Om du har några frågor eller funderingar så hittar du mer information under FAQ. Annars kan du alltid maila eller chatta med oss direkt. Vi finns här för dig!